U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Voorbeschouwing SC Cambuur - FC Oss

Na de deceptie van vorige week tegen FC Emmen krijgt Cambuur vrijdagavond in het Cambuurstadion kans voor revanche. De ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen ontvangt FC Oss. 

Ook FC Oss kende een deceptie vorig week tegen Go Ahead Eagles. De ploeg van trainer Klaas Wels verloor met 1-6. De eerste wedstrijden van het seizoen presteerde Oss fantastisch en stond het zelfs even bovenaan. De laatste weken lijken weer een beetje op vorig seizoen. De ploeg scoort makkelijk, maar krijgt ze nog makkelijker tegen.

Trainer Marinus Dijkhuizen verwacht dan ook dat Oss zich iets defensiever zal opstellen. "Ze spelen het hele seizoen al met vijf verdedigers, maar willen wel altijd voetballen. Dat zal nu misschien iets minder zijn na die verliespartijen." Voor Justin Mathieu is het een speciale wedstrijd. Hij speelt tegen zijn oude ploeggenoten.

Cambuur zelf mist morgenavond Kevin van Kippersluis. De aanvallende middenvelder heeft al een paar weken last van zijn enkel en krijgt nu rust. Xander Houtkoop zal hem vervangen. Daarnaast komt Jordy van Deelen in het elftal voor Mathias Schils. Hierdoor schuift Sai van Wermeskerken door naar het middenveld.

Opstelling: Bertrams; Van Deelen, Steenvoorden, Schilder, Peersman; Van Wermeskerken, Boerlage, Houtkoop; Kallon, Barto, Mathieu.

De wedstrijd is morgen live te volgen bij LEO Cambuur via 106.1 FM en omroepleo.nl waar presentator Rob Hartman u vanaf 19.00 uur door de voorbeschouwing leidt. Als scheidsrechter Sander van der Eijk om 20.00 voor het eerst op zijn fluit blaast doen André Zandberg en Jelmer Wijnstra het verslag vanuit het stadion.

Voorbeschouwing Marinus Dijkhuizen Cambuur - FC Oss

Omroep LEO: Welkom thuis! W: www.omroepleo.nl F: Facebook.com/omroepleo T: @omroepleo tip? contact@omroepleo.nl

Voorbeschouwing Justin Mathieu Cambuur - FC Oss

Omroep LEO: Welkom thuis! W: www.omroepleo.nl F: Facebook.com/omroepleo T: @omroepleo tip? contact@omroepleo.nl

Discussieer mee