U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Ferd Crone wordt interviewer

Burgemeester Ferd Crone interviewt Frénk van der Linden bij Van der Velde Boeken op donderdagavond 2 november van 19.30-20.30 uur over zijn boek Onder Hollandse Helden.

Hoe gaat het er achter de schermen aan toe wanneer een journalist spreekt met Anouk, Johan Cruijff, Youp van 't Hek, Freddy Heineken, Tommy Wieringa, Ahmed Aboutaleb, André Hazes en andere prominente Nederlanders? Wat zijn de gevoelige momenten? Welke conflicten spelen zich af?

Al veertig jaar werkt Frénk van der Linden voor kranten, tijdschriften, radio- en tv-programma's. Hij vertelt even onomwonden over gemaakte fouten en geleerde lessen als over zijn successen. Honderden gesprekken met schrijvers, sportmensen, musici, topondernemers en politici brachten hem verder – als vakman, maar ook als zoon van een vader en een moeder die na hun scheiding tientallen jaren geen woord meer met elkaar wisselden.

Onder Hollandse Helden is een kijkje in de keuken van een rasinterviewer en de weerslag van zijn persoonlijke zoektocht. Frénk verzamelde antwoorden op pijnlijke, hilarische en confronterende vragen. Waarom falen we in de liefde? Wie is God? Wat maakt je rijk? En waar vinden we geluk?

 

Discussieer mee