U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Cambuur verkoopt Stefano Lilipaly aan Bali United

De wegen van SC Cambuur en Stefano Lilipaly scheiden per direct. De middenvelder annex aanvaller verhuis per direct naar Bali United.

Lilipaly kwam in januari nog over van SC Telstar. In totaal kwam hij tot zestien optreden voor de geel-blauwe formatie.

"Het is altijd een droom van mijn vrouw en mij geweest om naar Indonesië te vertrekken en nu we trotse ouders zijn geworden van een gezonde baby was het voor ons nu of nooit," zo legt Lilipaly uit op de website van Cambuur. "Het gevoel bleef knagen dat ik afgelopen winter al had moeten kiezen voor het avontuur in Indonesië en ook gezien mijn leeftijd gaan er niet veel kansen meer komen. De club en alle mensen daaromheen ga ik zeker missen en ben ik zeer dankbaar voor het mooie halve seizoen.”

Gerald van de Belt was logischerwijs niet blij met het vertrek van de Indonesiër. "We hebben er als club alles aan gedaan om Stefano hier te houden. De wens om met het gezin naar Indonesië te vertrekken was echter zo vurig en vasthoudend dat we geen keus hadden en naar het menselijke aspect hebben gekeken. We wensen hem alle succes in Indonesië en gaan met alle technische mensen aan de slag om zijn positie op te vullen.”

Discussieer mee