U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Cambuur sluit laatste test met winst af

SC Cambuur heeft de laatste oefenwedstrijd voor de start van de Jupiler League met 2-1 gewonnen van Helmond Sport. De ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen begint volgende week in eigen huis tegen Jong Ajax aan het seizoen. 

Het duel kwam moeilijk los, maar Cambuur deed vlak voor rust goede zaken. De ploeg zette even aan en stond binnen een minuut op een 2-0 voorsprong. Na een goede aanval en dito combinatie tussen Ricardo Kip en Alvin Daniëls mocht de laatste binnen schieten voor de 1-0. Kip zelf mocht vlak daarna zelf afdrukken na een goede pass van Justin Mathieu voor de 2-0.

In de tweede helft wisselden beide ploegen volop, wat niet echt ten goede kwam aan het spel. Cambuur bracht daarbij onder onder proefspeler Karim Rossi. De spits liet zien waarom hij in de punt van de aanval staat en vergat af te leggen op Alvin Daniëls en zelf voor zijn kans te gaan. Het schot ging een half metertje naast. Helmond kwam een kwartier voor tijd uit een scrimmage op 2-1 via Robert Braber. Cambuur probeerde het nog wel maar wist het doel niet meer te vinden.

Uitgelicht: Marinus Dijkhuizen SC Cambuur- Helmond Sport

Omroep LEO: Welkom thuis! W: www.omroepleo.nl F: Facebook.com/omroepleo T: @omroepleo tip? contact@omroepleo.nl

Uitgelicht: Riccardo Kip SC Cambuur- Helmond Sport

Omroep LEO: Welkom thuis! W: www.omroepleo.nl F: Facebook.com/omroepleo T: @omroepleo tip? contact@omroepleo.nl

Discussieer mee