U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Bibliotheek verhuist vanaf september

Omdat een deel van de Rijksuniversiteit Groningen zich vanaf studiejaar '18-'19 in het beursgebouw gaat vestigen, gaat aanstaande september de bibliotheek verhuizen.
Op maandag 4 september sluit de bibliotheek in het beursgebouw, vanaf 15 september komt daarvoor een pop-up bibliotheek in de plaats. Deze gaat zich vestigen op de eerste etage in winkelcentrum Zaailand.

In de twee weken "overgangsperiode", is het nog wel mogelijk voor biebklanten om gereserveerd materiaal op te halen en vragen te stellen, dit kan bij een servicepunt dat hiervoor speciaal in het leven is geroepen.
Koffie en thee faciliteiten zullen ook meeverhuizen naar de pop-up bibliotheek, en tevens om men tegemoet te komen kan men 10 boeken per pas lenen, in plaats van de gebruikelijke 7 boeken.

Voor cursisten van de Volksuniversiteit Fryslân worden de cursussen voortaan in de Kanselarij gehouden, deze is te vinden op de Turfmarkt 11.

Voor de mensen die graag meer informatie willen hebben, kijk dan op de website van de bibliotheek Leeuwarden (www.sbmf.nl).

Discussieer mee