U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Stichting Earlybirds is goed doel Kofferbak Sale Grou

24 september 2017

Zondag 24 september en 15 oktober is het weer zover dan staat het parkeerterrein van het Aquaverium weer vol met mooi gevulde kofferbakken met de meest uiteenlopende tweedehandsjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het tegenkomen op deze gezellige drukbezochte kofferbak sale in Grou.

Zowel deelnemers als bezoekers komen van ver om de sale te bezoeken. De sale is ooit uit nieuwsgierigheid van een van de crewleden opgestart en uitgegroeid tot een van de grootste rommelmarkten in Friesland. Het grote parkeerterrein van het Aquaverium biedt een perfecte locatie en is mooi centraal gelegen in Friesland. Bezoekers kunnen op verhard terrein naar hartelust sneupen en daarna gezellig nog even wat eten en drinken in het restaurant van het Aquaverium. De entree voor bezoekers ouder dan 13 jaar is € 1,=. 50% daarvan gaat na elke sale naar een goed doel. Voor 24 september is dat www.stichtingearlybirds.nl. De crew krijgt jaarlijks vele aanvragen om als goed doel in aanmerking te komen.

Om deel te nemen met een personenauto aan de kofferbak sale in Grou betaal je slechts 10 euro. Busjes en grote auto's betalen 15 euro. De enthousiaste crew begeleidt de deelnemers naar hun staplek, die vergelijkbaar is met een grote parkeerplaats. Vooral achter de auto kunnen de deelnemers hun waar uitstallen. Je hoeft je niet op te geven voor de sale, want je kunt zo aansluiten in de rij. Vanaf ongeveer 09.30 start de crew met het oprijden en daarna gaat ook de sale vaak van start, meldt Harry Oude Luttikhuis. De sale duurt tot 15 uur. Iedereen is welkom, tot ziens in Grou op zondag 24 september en 15 oktober a.s.