U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Sinterklaas logeert in de Kleine Kerkstraat

02 december 2017

De feestelijke Sinterklaasintocht voelt alweer lang geleden, maar ondertussen gaat het Sinterklaasfeest gewoon verder. Op 2 en 3 december komt Sinterklaas een nachtje logeren in de Kleine Kerkstraat. Kom jij hem instoppen en weer wakker zingen?

Logeren in de gezelligste winkelstraat
Al eerder werd de Kleine Kerkstraat uitgeroepen tot de gezelligste winkelstraat van Nederland, en niemand minder dan Sinterklaas heeft de eer om een nachtje in deze gezellige winkelstraat te slapen! Op zaterdag 2 december brengen we Sinterklaas naar bed in de Kleine Kerkstraat (adres: Nieuwestad 45A). Omdat Sinterklaas drukke dagen met pakjes bezorgen voor de boeg heeft, brengen we hem al vroeg naar bed voor wat extra nachtrust. Alle kinderen zijn welkom van 17.00 tot 18.00 uur om Sint in te stoppen en nachtliedjes toe te zingen.

Sint wakker maken en knutselen
Sinterklaas heeft een heerlijk nachtje geslapen in de Kleine Kerkstraat. Door alle drukke voorbereidingen was Sinterklaas wel toe aan wat nachtrust. En dat is te merken: Sinterklaas slaapt uit! Zondag 3 december gaan we om 12.00 uur met elkaar Sinterklaas wakker zingen! Kom je ook langs? Daarna gaan we gezellig samen knutselen. Grijp ook de kans om de laatste sinterklaascadeautjes voor Pakjesavond in te kopen, want het is koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Versierde slaapkamer
Het zou natuurlijk leuk zijn als de slaapkamer speciaal voor de komst van Sinterklaas mooi versierd wordt. Daar hebben we jullie hulp bij nodig! De komende tijd kun je een kleurplaat ophalen bij de ondernemers in de Kleine Kerkstraat. Kleurplaten die voor 1 december weer bij de ondernemers in de Kleine Kerkstraat ingeleverd worden, krijgen een mooi plekje in de slaapkamer van Sinterklaas. Verder zal de kamer mooi versierd worden met dekens van het Culturele Hoofdstadproject ‘Haak maar aan’. Uiteindelijk moeten deze dekens samen de grootste deken van de wereld worden, maar eerst mag Sinterklaas even uitproberen of de deken lekker slaapt.