U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Saranti's 6de Kerstspektakel

24 december 2017

Alweer voor de 6de keer zal Jeugdcircus Saranti in samenwerking met Schaaf Citytheater ‘Saranti’s Kerstspektakel’ organiseren.

Voor deze editie zijn er naast Saranti een aantal gasten uitgenodigd. Waaronder collega's Kindercircus Okidoki uit Meppel, Jeugdcircus Pavarini uit Zwolle, Jeugdcircus Caroly uit Goor, Witova trainingcentre uit Hallum en Dansgroep Urban Raw uit Leeuwarden. Met z’n allen zullen ze spectaculaire circusacts vertonen gebracht in een sfeervolle kerstcircusvoorstelling.

Het jaar is weer omgevlogen en de Kerstman en zijn elven zijn weer in het land aangekomen en komen traditioneel weer langs bij het Kerstspektakel van Saranti.
Naast een aantal acts uit de show Hotel d'Botel van Saranti zelf zullen ook de uitgenodigde gasten het spektakel aanvullen met flitsende circusacts zoals een luchtkubus, komische duoacrobatiek, colour guard, jongleren met verschillende attributen, stoere hoge en lage eenwielers, piramideacrobatiek en dans.

Spiegeltje Spiegeltje aan de wand waar speelt het leukste Kerstspektakel van Friesland? Het Kerstspektakel zal te zien zijn in Schaaf Citytheater te Leeuwarden op zondagmiddag 24 december.

Jeugdcircus Saranti brengt een vrolijk Kerstspektakel voor jong en oud, groot en klein, een Kerstcircus om naar uit te kijken!
De zaal en het toneel zijn sfeervol aangekleed in een warme Kerstsfeer en natuurlijk zal de Kerstman en z’n vrienden niet ontbreken!
Het Kerstspektakel is voor jong en oud en dus zeer geschikt als familie-uitje en duurt 90 minuten met een pauze van 20 minuten.

Dus komt het zien bij Saranti’s Kerstspektakel!

Schaaf Citytheater in Leeuwarden
Zondag 24 december
Aanvang 14:00 uur
Kassa en zaal open om 13:00 uur
Kaarten: € 8,- per persoon

Voorzieningen

Standaard prijs

€ 8

Openingstijden

24-12-2017
zondag 14:00 tot 16:00 uur

Kassa en zaal open om 13:00 uur