U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Podium Asteriks

08 september 2017

Podium Asteriks heeft de eerste bevestigingen van het seizoen 2017-2018 bekend gemaakt

 Ondermeer Navarone, Christopher Paul Stelling, Monomyth en David Douglas komen naar Leeuwarden. Kaarten voor de (meeste) shows zijn direct in de online voorverkoop te krijgen. 

Idefix #3
Vers toptalent uit Leeuwarden! Met deze editie ondermeer Woe Blind Birds, de splinternieuwe band van drie voormalig Future's Dust-leden

Christopher Paul Stelling
Amerikaanse troubadour Christopher Paul Stelling keert terug naar Leeuwarden met zijn prachtige verhalen, verpakt in nog mooiere songs

David Douglas
Één van de beste Nederlandse elektronicaproducers komt naar Asteriks om de dansvloer te vullen met kneitervette indie-dance-tracks.

Navarone
Hardrock van de bovenste plank van Navarone. Eerst is de band nog te zien op CityRock, daarna trappen ze hun najaarstour af in Asteriks.

Monomyth
Nederland's beste postrock band geeft in Asteriks één van de laatste shows voordat ze de studio in duiken om nieuw materiaal op te nemen.

Verder op het programma: Prinsentuinconcert met Chantal Acda (30 juli), Popronde Leeuwarden (22 september). Meer bevestigingen volgen spoedig, zie www.podiumasteriks.nl voor een overzicht van alle shows.

Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden