U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Farm of the World

22 september 2017

 initiatief van beeldend kunstenaar Claudy Jongstra voor Leeuwarden-Fryslân 2018 - presenteert samen met GIDZ de Oogstmanifestatie.

Húns - Op 22 september 2017 organiseren Farm of the World en GIDZ een bijzondere Oogstmanifestatie, die bestaat uit lezingen en verschillende workshops. Aanleiding voor dit evenement is de lancering van de publicatie Circulaire Praktijken: groen en rijp door GIDZ waarin 10 goede voorbeelden van lokale duurzame projecten met een kringloop economie worden beschreven. Studio Claudy Jongstra / Farm of the World is een van die voorbeelden. Een uitgelezen gelegenheid om deze dag gezamenlijk te organiseren.
Sprekers zijn Claudy Jongstra (Farm of the World), Dennis Moet (GIDZ) en Marja van Vliet (institute for Positive Health). Daarnaast kan er actief worden deelgenomen aan drie workshops:

_brood bakken met lokaal graan in de eigen traditionele houtoven;
_verven met natuurlijke verfstoffen en humuszuur (o.l.v. Claudy Jongstra);
_van koffieprut tot oesterzwambitterbal met Harrie de Vries van de Zwammerij.

De manifestatie duurt van 10.00 tot 16.00 uur en is inclusief biologische lunch, proeverij, rondleiding door de tuin, de publicatie Circulaire Praktijken en een afsluitende borrel.

De dag wordt georganiseerd op de locatie van Farm of the World, een bijzondere verlaten boerderij in een klein dorp in Friesland, waar vanuit verschillende (culturele) disciplines naar nieuwe en duurzame mogelijkheden van het platteland wordt gezocht.
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel via de mail aan!