U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Ellen ten Damme PARIS - BERLIN

25 oktober 2017

Ellen ten Damme en haar achtkoppige superband The Magpies hebben een retourtje Parijs-Berlijn op zak. Ze maken een tussenstop bij De Harmonie. ‘PARIS - BERLIN’ is een muzikale ode aan de chansonniers en topentertainers van de vorige eeuw, zoals Édith Piaf, Bertolt Brecht, Kurt Weill, Yves Montand, Brigitte Bardot en Marlene Dietrich. Ook al gaat alles naar de knoppen, laten we vooral dansen en zingen en de liefde en het leven vieren!

Ellen ten Damme en haar achtkoppige superband The Magpies hebben een retourtje Parijs-Berlijn op zak en maken een tussenstop bij ons theater. Alleskunner Ten Damme beweegt zich in dit theaterconcert kriskras door het knarsende en piepende Europa en roept op tot Chantez! Dansez! Maintenant! ‘PARIS – BERLIN’ is een muzikale ode aan de chansonniers en topentertainers van de vorige eeuw, denk aan Edith Piaf, Bertolt Brecht, Kurt Weill, Yves Montand, Brigitte Bardot en Marlene Dietrich. Met veel geweldige muziek uit de jaren twintig dus, toen Parijs en Berlijn vooropliepen, maar ook met repertoire uit de jaren veertig en vijftig en muziek van nu. Want al gaat alles naar de klote, laten we dansen en zingen, de liefde en het leven vieren!
Regie: Ruut Weissman en Ellen ten Damme | zang: Ellen ten Damme | muzikale regie: Konrad Koselleck | muziek: Thijs Cuppen, Arthur Lijten, Marieke de Bruijn, Jos Teeken, Ben Mathot, Mark Mulder en Theo Sieben

Ellen ten Damme roept op tot Chantez! Dansez! Maintenant!

Website: www.ellentendamme.nl